Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Nem olyan rossz az orosz

Nagytatám mondta volt, hogy nem olyan rossz nép ez az orosz. De nagytatámnak semmi sem volt olyan rossz ebben a világban. Igaz, hogy az utcáról szedték össze és elvitték, hét évig orosz fogságban volt kényszer munkán. Nem tudom milyen volt nagytatám a fogság előtt, de mikor én megismertem hallgatag és alázatos volt. Ja, és gyakorlatilag orosz gyarmatként éltünk, amikor ezt mondta. Ilyenek, hogy kommunista párt, s ha valami rosszat gondoltál róluk, röpke öt, hat, tíz évre sittre vágtak.
Most látom reneszánszát éljük az orosz karakter imádatának, hát magyarosan fogalmazva nem voltunk eléggé seggbe baszva, vagy egyszerűen kihalt az a generáció, aki "látta" az orosz szellemet.
Amerikai gyarmatként élni nem tudom milyen, oroszként tudom, és úgy látszik mi képtelenek vagyunk függetlenként élni, mert ilyen a természetünk, hogy nem nyugszunk míg valaki nem diktál nekünk. Urakból is a legzsarnokabbakat szeretjük
Csesszétek meg!