Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Another brick

Levi szerint, aki egy nagyon okos marketinges, ki korán kel aranyat lel, azaz a bölcs vállalkozó szarból is pénzt tud csinálni. És van benne igazság.
Levi szerint nem úgy van, hogy valaki kitalál valami szart és azt trükkökkel eladja az embereknek, hanem ez a valaki azt a szart képes kitalálni, amire az embereknek szükségük van, azt meg viszik mint a cukrot.
Például van ez a március elseje meg a nőnap, nyolcadikán. Nos, ezen a napon a nőknek kell ez a hyacinthus, ha fene fenét is eszik. A bolond holland meg kitalálta, hogy ez a virág mitől tud kinyílni fix március elsejére, mert ez a virág csak ezen a napon kell az emberiségnek. A férfiak ilyenkor veszik csak ezt a holland csodát, akár nyolc lejt is adnak egy szálért, de már mondjuk április elsejére nem vesznek mondjuk itthoni ilyen hiácintuszt, akkor sem ha már csak két lej szállja, mert nem bolond. A nők is mit mondanának, ha egy férfi abból a nyolc lejből négy szál virágot venne április elsejére? Hogy ez a pasas megbolondult. A nők dirigálnak, hogy nekik fix március elsejére holland jácint kell és punktum. A holland meg kitalálta, milyen trükkel bírja virágzani ezt a hagymát. Na ez a Levi-féle képlet.
S akkor hallom, hogy világ szerte sírnak, hisztérizálnak, hogy a multik, a becstelen vállalkozók, a szart is eladják. Kiderült ugye, amit mindenki tudott, nem volt titok, hogy a nagyipari élelmiszerek tele vannak mindenféle szarral. És az idiótizmusig feltelt pozitívista meg most ájuldozhat kedvére, hogy tuláj, méreg van az ételben, hogy miféle gazemberek ezek a telhetetlen gyárosok.
Azt viszont elfelejti ez a sok áloptimista, hogy azt a szart a gyáros nem a maga hasonlatosságára teremtette az ember, mint Isten az embert, hanem a konzum idiótának -ami hihetetlenül tág fogalom, mert a doktor docens, aki abból doktorált, hogy milyen gazemberek ezek a gyárosok, ő is a legolcsóbb virslit veszi és megenné a szarát is, ha akciós csomagban vehetne két pakk virslit másfél árban- szóval az okos gyáros kitalálta mitől pattog a kettétört virsli, ha szólt valamit az ember ennek a konzum embernek, megszólt, hogy mi a bajod ezzel? Te pesszimista?
Az viszont érdekes, hogy Európa szerte, mint egy karmesteri intésre, minden állam felfedezte a szart a kajában. Egyszerre. Mint egy vezényszóra. És a nép egy vezényszóra elájult: Tuláj!
Jó, közben történnek ilyesmik, hogy a bankban tartott pénzekből államosítgatnak, ja persze ez nem az, amire gondolok és amit párszor felvetettem, hogy eljön az idő, amikor megint mindent elvesznek mindenkitől. Annyiban tévedtem, hogy reméltem egy húsz év befutási időt, hogy az ember addigra a javait mondjuk három kiló aranyba rakja az államosítás idejére, vagy elhúzzon a picsába Új Zélandba vagy bárhová jó messze. Mert nincs ezen mit remélni többet, apám élete ráment a kommunizmusra, az enyém kapott ebből is, abból is, hát a fiaink is így basztatva lesznek?
Már látom azt a napot, amikor hitetlenkedve fogok állni, hogy ember, a határok nyitva voltak és én nem mentem...normális vagyok?
Röhögtem kínomban, mert eszembe jutott egy Stallone-s film, nem tudom a címét, arról szól, hogy annyira steril világban élünk már, hogy csak pirulákat eszünk és a baszást is csak virtuálisan élvezzük, hogy ne keveredjen a nyál. S akkor vannak a kanális emberek, akiket nem lehetett betörni erre a pirulás világra, nos, ide jut ez a Stallone, a patkány-emberek meg panaszkodnak neki, hogy ember, igazi csízburgerekről álmodozunk, génkezelt kaját akarunk enni, baszni akarunk, nem érdekel, hogy ezért halál jár...Röhögök magamban, mert ha ezek most kihoznak ilyen hisztérikus törvényeket, amik ilyen pirula világba akarnak vinni, szabályosan nem lesz élelem. Egy krumpliért leütnek.
Majd ilyen holland hiácintuszt fogunk befőzni a kőlevesbe.
De hát Szodoma ás Gomora bűne is az volt, hogy az emberek perverzek voltak. Mi is azok vagyunk.