Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Szála alá..

És alászála a lélek. Csak nem galamb formájában, hanem marha formájában. Bőgő marha formájában. Kód: pálinka.
Szegény marha a kerítésen kívül vala, légirányban érzi az otthona szagát, de egy bozót és egy vaskerítés mint megannyi akadály elvágja az útját. A megbízó meg ki tudja hol, melyik búfelejtőben imádkozik a Pálinka istenéhez, ki tudja hol és milyen állapotban várja a szent gőz alá szállását?
Vala már éjfél fele, mikor a marhák már alusznának vala, és idehallom a kétségbeesett állat bőgését, immár délután óta. Ima az emberhez, a boldogtalan lelkes állathoz, mely csak bennem ébreszt részvétet. Ó te oktalan állt, mér bőgsz? Nem tudod, hogy balfasz megbízód, holnaptól munka nélkül maradhat? Mit tudsz te ezekről a dolgokról? Csak bőgsz, mert félted a szaros életed és netán szorít a tej, amit nem fejtek ki belőled? Azért felhívtam a gazdád, mert te szerencsétlen állat, nem vagy hibás. Bíz isten nem avatkoztam volna bele, ha nem te bőgsz itt az erkélyem alatt. Hallom a kutyák ugatnak, lassan itt a gazdi. Nézd el neki. Nemsokára bent leszel az istállóban, minden rendben lesz.